Birgitte Riddersholm Arentoft
Founder af  MORsom Træning

Helt kort er jeg Mor (med stort M), kone, iværksætter, energibombe og sundheds-lover!

I juni 2020 blev jeg mor til vores dejlige søn, Alexander. Da han var 3 måneder gammel, ville jeg i gang med at stille og roligt træne igen - sammen med ham og andre mødre. Suk, hvor jeg manglede et hold i mit lokalområde, Lyngby?

Med 5 år på bagen som selvstændig personlig træner og holdinstruktør - ja, så oprettede jeg bare holdet selv. Bum!

Flere og flere mødre begyndte at komme.

Dette var midt i Corona-tiden og de etablerede mødregrupper var ikke den store succes, kunne jeg fornemme. Derfor blev holdet delvis træning og delvis sparring og deling af ægte barselshistorier. Det blev faktisk ret sjovt. Så jeg navngav holdet:

MORsom Træning - Lyngbys sjoveste træningsmødregruppe.  

I sommeren 2021 begyndte jeg at udvide MORsom Træning til et træningskoncept med dertilhørende online BOOTCAMPS. Den røde tråd i MORsom Træning er at alle mødre kan træne med: Det skal være effektivt, sjovt, fleksibelt og sammen med andre mødre.

Min faglige baggrund

Det er hamrende vigtigt for mig, at jeg kan stå inde for min undervisning mv. Derfor har jeg gjort et stort stykke arbejde ud af at både uddanne mig og have en masser erfaring. Med i bagagen har jeg:

  • Certificeret VaneCoach (VaneCoach udd.) 2021
  • Kandidat i Forandringsledelse (SDU) 2016
  • Certificeret Holdinstruktør (At work) 2015
  • Certificeret Personlig Træner (At work) 2015
  • Bachelor i Sport- & Eventmanagement (SDU) 2012
  • Kurser i 'Sport Administration' fra University of Miami, USA 2011

I 2015 blev jeg selvstændig, og har både haft 1:1 træningsforløb og udendørs holdtræning, samt afholdt en masse sjove sportevents. Du kan læse mere om mig og min virksomhed på:

www.BirgitteRiddersholm.dk