MORsom Holdtræning
Udendørstræning i 2800 Kgs. Lyngby med Birgitte Riddersholm

Har du lyst til at træne sammen med andre mødre? Skal det være fleksibelt, give dig energi til resten af dagen og skal der være plads til din baby? Men er det aller vigtigste, at der er 100% på dig i den time du træner? 

Så er MORsom Holdtræning lige noget for dig... 

"...det er den ABSOLUT bedste barselstræning jeg har gået til. Birgitte er fantastisk - energisk og motiverende"

- Ann, mor til 3

MORsom efterår
Tid, sted, tilmelding og pris

Vi mødes hver tirsdag kl. 10:00-11:00 bagved Sorgenfri Slot.

Tilmelding sker senest kl. 9:00 samme dag. 

Betaler du fra gang til gang, betaler du 75 kr. på MobilePay til 357778. 

Har du klippekort (se under priser) tilmelder du dig på opslaget til den pågældende gang enten på FB eller IG.

Træningen har fokus på:

- bevægelse (begrænset løb og hop)
- (tilpasset) styrketræning
- udstræk 
samt snakke, sparring og sjove historier fra hverdagen som mor

Bare rolig! Jeg ved, at alle mama-kroppe er forskellige: Derfor bliver der taget højde for DIG som du er, når jeg møder dig.

MORsom social

Priser

Betal pr. gang

75 kr.

Betal via MobilePay på 357778
senest samme dag kl. 9:00

Få mest træning for pengene!

Klippekort: 5 x hold

325 kr.

Køb 5 x træning nu og betal kun 65 kr. / gang.


Tilmeld dig holdtræningen i FB-gruppen, senest samme dag kl. 9:00

Betal via MobilePay 357778

Eller hér 👇

@morsomtraening

Find os på Facebook eller på Instagram:
VaneCoach Birgitte Riddersholm
Viktoria Helt - Mor til Matheo & Magnolia

“MORsom træning har været en kæmpe stor del af min barsel - jeg har altid glædet mig til træningerne, og det har givet mig en masse energi på trods af utallige søvnløse nætter 💖 Træningerne har givet mig en masse fysisk styrke og bedre kondition 💪🏼 Jeg har også mødt mange andre lokale mødre gennem træningen, og vi har skabt en tradition for at drikke kaffe efter hver træning ☕️ MORsom træning er så meget mere end træning, det er ligeså vel en mødregruppe 💞 Jeg kan i den grad anbefale ALLE mødre at prøve MORsom træning - man bliver hurtig kæmpe fan af Birgitte og hendes fantastiske smittende energi ✨”

Mor til Matheo & Magnolia

VaneCoach Birgitte Riddersholm
Ann - Mor til 3

“Jeg gik til MorSom træning hos Birgitte i min 3. barsel og det er den ABSOLUT bedste barselstræning jeg har gået til. Birgitte er fantastisk - energisk og motiverende. Hun fik ikke bare gang i morkroppen torsdag efter torsdag….men hun fyldte også lige op med energi og gode vibrationer. Hun er så god til at få alle med - uanset formåen. Jeg kan kun sige fantastisk koncept, fantastiske Birgitte💪🏻😊”

Mor til 3

VaneCoach Birgitte Riddersholm
Sisse - Mor til Svend

“Jeg anbefaler varmt Birgitte og baby-A’s morsom træning - det er det bedste du kan gøre for dig selv på barsel♥️☀️
Min barsel sluttede for lidt over en måned siden og hver eneste torsdag tænker jeg tilbage på hvor fedt det var at være til morsom træning. Jeg startede fordi jeg havde brug for at tage noget tid til at gøre noget godt for mig selv - bevæge min krop, få pulsen op, smil på læben og frisk luft = energiboost👏🏻 og det behov blev i den grad opfyldt! Skønt!

En meget værdsat bonus, var det sociale fællesskab og samværet med andre nybagte mødre og at se babyerne lære hinanden at kende og hygge på et tæppe i grønne opgivelser. Alt i alt en helt fantastisk mulighed som jeg håber fortsætter længe endnu - så jeg kan vende tilbage hvis (når?😅) jeg igen er på barsel.
Skynd dig at tage afsted - du vil aldrig fortryde det 💚💛💙❤️”

Mor til Svend

VaneCoach Birgitte Riddersholm
Mette - Mor til to

“Et alternativ til mødregruppen, hvor alle har samme fokus, nemlig træning og HYGGE!
Man bliver en del af et hyggeligt netværk og får ømme baller 😂 [...] Det kan være hårdt at komme afsted de dage hvor det småregner eller er koldt, men når man så alligevel kommer afsted (fordi det gør man) så er man så glad og får fornyet energi i form af frisk luft, træning og socialt samvær 🙏🏼”

Mor til to

VaneCoach Birgitte Riddersholm
Natacha - Mor til Olivia

“Når man er på barsel under Covid-19 kan det være svært at finde et fællesskab hvor baby og træning kan gå hånd i hånd. Men - det har Birgitte i den grad skabt! Her er plads til bleskift og sved på panden. Birgitte er en træner der guider, opmuntrer og inspirerer i en sådan grad, at man altid bliver top motiveret i hendes nærvær [...] Vigtigst af alt er dog, at det er umuligt at forlade en træning med Birgitte i dårligt humør! Hendes energi og positive sind smitter.”

Mor til Olivia

Hvad er MORsom Træning?

Velkommen til Lyngbys sjoveste trænings-mødregruppe.

Er du gravid eller har du lige født? Er du på barsel og har brug for at være sammen med andre mødre, som gerne 'gider' at høre på din babys nyeste færdigheder? Og må det gerne være med sved på panden, så du igen kan mærke, at du gør noget godt for dig selv og din krop?

Jeg kender det!..

Derfor har jeg skabt dette træningshold, som er den bedste kombination af træning og mødregruppe: MORsom Træning er et udendørs træningshold for mødre m/u baby. Alle kan være med - uanset træningsniveau. 

Hvorfor Udendørs Træning?

Jeg er en udendørs personlig træner og holdinstruktør, som har specialiseret mig i at bruge naturen som en legeplads...

I naturen kan vi nemt skrue op og ned for intensiteten, hvorfor dette hold er genialt til udendørstræning. 

Jeg ved ikke med dig, men min baby sover super godt i sin barnevogn, når han både får frisk luft OG når jeg skubber til barnevognen en gang imellem. Det hele kan han gøre på dette udendørs træningshold, mens jeg får sved på panden. 

Faktisk, så oplever jeg at alle - både de andre mødre og jeg selv - er i en bedre forbindelse med os selv og hinanden når vi træner i naturen, i forhold til fx fitnesscenterets lukkede rammer. Forbindelsen opstår, når der er højt til himlen, og når vind og vejr giver os udfordringer og styrke. Ganske, som vi er skabt!

Er du gravid?

Wow, der sker så meget i kroppen, og ikke to graviditeter er ens. Derfor...

...gør jeg plads til, at du kan deltage på holdet, lige som du er. Bevægelse, styrke og udstræk bliver tilpasset dig - lige meget hvilken uge du er gravid i.

Gravidtræning er, set med mine øjne, bevægelse med velvære som mål. Gravidtræning er ikke hånd træning, men bevægelse og styrke for kroppens belastede områder - fx træning af ryg og lænd. Og så har den gravide krop også brug for udstræk, hvilket vi også gør på dette hold.

Måske kan du ikke være 100% med på alle øvelserne eller hele timen, men lidt træning har også ret, og det er trods alt bedre end ingen træning. 

Du kan også bruge MORsom Træning holdet til at snakke med andre mødre om deres graviditet og fødsel, få gode råd (hvis du orker flere) og måske tale om de ting, som man ikke tager med veninden eller kæresten. 

Alt i alt: MORsom Træning er et udendørs træningshold for alle mødre - også den gravide mor. 

Er du far?

Så er du også velkommen!

Jeg har endnu ikke haft nogle fædre med på holdet. Men du er MEGET velkommen...

Måske skulle jeg oprette et far og barn hold?