Om MORsom Træning 

MORsom Træning er træning for mor på barsel

 

Konceptet er startet af personlig træner og VaneCoach, Birgitte Riddersholm, som er mor til Alexander. På bare halvandet år er det gået fra at være en times holdtræning om ugen i Lyngby, nord for København, til at blive tilbudt af flere MORsom Trænere i hele landet – både som online træning og holdtræning. Læs mere om historien bag MORsom Træning hér.

 

I dag kan du finde MORsom Træning til mødre i hele Danmark – og til mødre som vil træne med fra udlandet. Og vi udvider konceptet i takt med, at flere trænere kommer til. Fælles for alle mødre er, at de får tilbudt træning på deres individuelle træningsniveau, også selvom de er med på en holdtræning. Dvs. at vi som MORsom Trænere ser dig, lige dér hvor du er i livet.

 

Træning til dig som mor - også selvom du deltager på et hold

Vi har erfaring med, at når vi tilbyder personlig træning på et hold med andre mødre, bliver du både motiveret og du flytter dig fysisk og mentalt. Derfor gør vi også meget ud af at skabe et kærligt mor-fællesskab. Det kan du blive en del af, når du deltager på vores træninger.

 

Vi er faktisk gået så langt at vi i dag kalder os ”Danmarks Sjoveste Træning-Mødregruppe”

@morsomtraening