Tak!

Vi sætter STOR pris på alle de dejlige anbefalinger som mødre og babyer sender til os efter de har deltaget på MORsom Træning. Her er et par udvalgte:

MORsom Holdtræning klippekort DKK 325,00
Ann Storm Mowinckel - Mor til 3

“Jeg gik til MorSom træning hos Birgitte i min 3. barsel og det er den ABSOLUT bedste barselstræning jeg har gået til. Birgitte er fantastisk - energisk og motiverende. Hun fik ikke bare gang i morkroppen torsdag efter torsdag….men hun fyldte også lige op med energi og gode vibrationer. Hun er så god til at få alle med - uanset formåen. Jeg kan kun sige fantastisk koncept, fantastiske Birgitte💪🏻😊”

Mor til 3

VaneCoach Birgitte Riddersholm
Tine Piriyapol Sandorf - Mor til baby-V

“Tak, Birgitte. Bare TAK! Du har fået mig til at genfinde motivationen til og glæden ved at træne – og ikke mindst har du hjulpet min trætte mor-krop på rette køl, så jeg føler mig stærkere, sundere og gladere efter de to gange 4-ugers online bootcamp med dig og de andre skønne mødre.

Du er et energibund, der formår at få smilet og glæden frem i træningen, og som med det samme fornemmer, hvilket niveau du skal lægge for dagen for at opnå både udfordring og succesoplevelser. Tak for dig!”

Mor til baby-V

VaneCoach Birgitte Riddersholm
Natália Quero Prat - Mor til Nord

“En rigtig god træning til mødre. Man får pulsen op og hver gang er øvelserne anderledes så det bliver spændende hver gang 💪🏽💪🏽💪🏽. Og Birgitte er fyld med energi 🤩🤩. Så 100% anbefalet herfra!”

Mor til Nord

VaneCoach Birgitte Riddersholm
Maja Klausen - Mor til Benjamin

“MORsom træning er så meget mere end blot mor/barn træning. Det er et fællesskab, med selvvalgt mødregruppe, massere af højt humør, grin og positiv energi. Du kan ikke gå derfra uden at smile hele vejen hjem. 🙂

Birgitte er super træner, der ved hvor man har ondt og hvad der skal trænes når man har født og bærer på et barn dagen lang. Hun går meget op i at du udfører hendes øvelser korrekt og det ikke gør ondt - ALLE kan være med, da der er forskellige niveauer af hendes øvelser.

Hendes gode humør og kæmpe energi smitter af på hele gruppen.
Jeg har været så glad for at bruge tid på træning i min barsel. Det giver mig følelsen af sætte mig selv lidt i fokus. Dette giver mig energi og (mere)overskud til mit barn ❤

Jeg vil anbefale MORsom træning til alle, bor man ikke i Lyngby. Kan jeg varmt anbefale MORsom online bootcamp! ❤
Min barsel er desværre slut, men håber jeg kan trylle lidt på tingene så jeg stadig kan være med. Ellers må jeg vente til hun opretter et "kun mor i fokus hold" 😉”

Mor til Benjamin

VaneCoach Birgitte Riddersholm
Line Hjerrind - Mor til Herman & Elmer

“Tak, Birgitte. Bare tak 🙏🏻
For at genfinde min forsvundne motivation. For at give mig et kærligt skub i den rigtige retning. For at give mig lysten til at spise sundere, røre mig mere og gøre gode ting for mig selv 💪🏻
Med stor fornøjelse er jeg hoppet med på MORsom træning og før første gang i flere år synes jeg det er fedt at bevæge mig igen. Det ér jo faktisk morsomt 🤪

Oven på en hård graviditet nr. 2 med en masse ekstra kilo, er jeg hurtigt kommet ned i vægt, men min stakkels krop er SLAP og helt ude af form. Det bliver der lavet om på nu. Jeg er vild med det!!
Glæder mig allerede til næste træning i dit selskab!

Kommer der mon en efterfølger af denne første bootcamp? 🤗🤞🏻”

Mor til Herman & Elmer

VaneCoach Birgitte Riddersholm
Sisse Olsson - Mor til Svend

“Jeg anbefaler varmt Birgitte og baby-A’s morsom træning - det er det bedste du kan gøre for dig selv på barsel♥️☀️
Min barsel sluttede for lidt over en måned siden og hver eneste torsdag tænker jeg tilbage på hvor fedt det var at være til morsom træning. Jeg startede fordi jeg havde brug for at tage noget tid til at gøre noget godt for mig selv - bevæge min krop, få pulsen op, smil på læben og frisk luft = energiboost👏🏻 og det behov blev i den grad opfyldt! Skønt!

En meget værdsat bonus, var det sociale fællesskab og samværet med andre nybagte mødre og at se babyerne lære hinanden at kende og hygge på et tæppe i grønne opgivelser. Alt i alt en helt fantastisk mulighed som jeg håber fortsætter længe endnu - så jeg kan vende tilbage hvis (når?😅) jeg igen er på barsel.
Skynd dig at tage afsted - du vil aldrig fortryde det 💚💛💙❤️”

Mor til Svend

VaneCoach Birgitte Riddersholm
Mette Nonno-Nielsen - Mor til 2

“Et alternativ til mødregruppen, hvor alle har samme fokus, nemlig træning og HYGGE!
Man bliver en del af et hyggeligt netværk og får ømme baller 😂 [...] Det kan være hårdt at komme afsted de dage hvor det småregner eller er koldt, men når man så alligevel kommer afsted (fordi det gør man) så er man så glad og får fornyet energi i form af frisk luft, træning og socialt samvær 🙏🏼”

Mor til 2

VaneCoach Birgitte Riddersholm
Natacha H. Faxø - Mor til Olivia

“Når man er på barsel under Covid-19 kan det være svært at finde et fællesskab hvor baby og træning kan gå hånd i hånd. Men - det har Birgitte i den grad skabt! Her er plads til bleskift og sved på panden. Birgitte er en træner der guider, opmuntrer og inspirerer i en sådan grad, at man altid bliver top motiveret i hendes nærvær [...] Vigtigst af alt er dog, at det er umuligt at forlade en træning med Birgitte i dårligt humør! Hendes energi og positive sind smitter.”

Mor til Olivia